Балеарські острови. Особливості відпочинку

Балеарські острови – рай для тусовщиків, пляжників та любителів красивої природи. Тут у вас є можливість відпочивати та веселитися цілодобово. Вранці – вирушайте на пляжі Середземного моря з найпрозорішою блакитною водою, колесіть на авто дорогами з морськими пейзажами, виходьте в море на яхті. А ввечері – проведіть час на найяскравіших європейських вечірках у Armin Van Buuren, David Guetta, Marco Carola, Timo Maas, Sebastian Gamboa, Paco Colombas та інших знаменитих на весь світ ді-джеїв.

Шкода, що за добу всього 24 години з яких потрібно ще деякий час виділяти на сон.
Насолодитися розкішшю архіпелагу повною мірою, пропонуємо вам в індивідуальному турі двома чудовими іспанськими островами – Майоркою та Ібіцею!

Маршрут авторського туру від Aves Travel – Майорка + Ібіца
За програмою туру після прильоту на Майорку беремо авто на прокат в аеропорту. Через три-чотири дні досліджень місцевості, переправляємось на Ібіцу поромом і продовжуємо насолоджуватися відпочинком. Пором доставить вас разом із автомобілем на Ібіцу за 2 години.

! Однак, пам’ятайте, при оренді важливо уточнити, чи має автомобіль дозвіл на відвідування сусідніх островів. Деякими компаніями це заборонено!

Майорка – головний та найбільший острів у Балеарському архіпелазі. А Пальма, столиця Майорки, виконує роль центру Балеарської автономної спільноти. Оточений найчистішими теплими водами Середземного моря, острів вражає великою кількістю сонячних пляжів, які розташувалися на 550 кілометрах берегової лінії. Окрім білосніжного піску, високих пальм і красивого моря, на вас чекають чудові гірські пейзажі. Усього тут є два гористі райони, довжина кожного з них близько 70 км. Найвища точка, яку тут можна відвідати, знаходиться на горі Масанеля на висоті 1352 м – вирушайте за панорамними фото саме туди.

Чи варто згадувати про середземноморську кухню? Думаємо, ви й самі здогадуєтеся, що гурмани всього світу не проти повернутися на Майорку вдруге і втретє. Адже тут налічується 7 ресторанів, які можуть похвалитися зірками Мішлена. Завітайте хоча б до одного з цих закладів, і ви захочете продовжити тур ще на пару днів.