Де зупинитися туристу у Львові

Приїхавши в місто Львів з робочим або туристичним візитом, відразу ж виникає питання де зупинитися. Звичайно ж розумні люди продумують це питання заздалегідь і бронюють місце в ДИСКАВЕРІ Б&Б, але тут можна зупинитися і вже по приїзду. Це затишний міні-готель, який працює не перший рік в цій сфері і має неймовірну кількість позитивних відгуків. Найважливіше полягає в тому, що тут можна зупинитися цілою родиною. Розташовується Discovery B&B в історичному центрі міста, що створює зручність для відвідування різних архітектурних і культурних пам’яток.

Номера

В цьому аспекті готель перевершує багатьох своїх конкурентів. Discovery B&B зможе надати своїм постояльцям найрізноманітніші умови, навіть якщо ви обмежені бюджетом. Професійно підготовлений персонал надасть вам кращу зустріч і сервіс. На даний момент про самому міні-готелі Discovery B&B можна відшукати тільки позитивні відгуки. Як номерів ви можете вибрати:

  • Одномісний.
  • Двомісний.
  • Тримісний.
  • Сімейний розширений.
  • Різні економ варіанти.

А також ліжко-місце в восьмимісний кімнаті для жінок. Тобто вибір неймовірно великий і проблем із заселенням не виникне. Доступні ціни та приємне обслуговування ви запам’ятаєте на довгий час. Звичайно ж рекомендується заздалегідь бронювати місця, що б в подальшому не виникало ніяких проблем.

Весь персонал пройшов спеціальну підготовку і навчений роботі з іноземними гостями. Таким чином ви зможете оцінити сервіс вищого класу. При готелі є розвинена інфраструктура, тому ви зможете знайти чим себе зайняти. Важливо розуміти, що розташування Discovery B&B — зручне, і ви зможете дістатися до різних історичних пам’яток в лічені хвилини.

На офіційному сайті міні-готелю також представлено чималу кількість оригінальних пропозицій. Для постійних постояльців є свої привілеї та бонуси. Якщо виникають питання, то цілодобова служба підтримки з радістю прийде до вас на допомогу. Всі номери проходять прибирання кілька разів на день, ремонт неймовірно якісний, що створює особливі враження. Сервіс на вищому рівні, що підтверджується постійним напливом гостей. Якщо ви любите тишу, то вам обов’язково потрібно скористатися послугами міні-готелю.